Kunststof op komst

Van hout naar hout + kunststof

Hout is onlosmakelijk verbonden met Ebbers Kozijnen. Het ligt aan de basis van onze oorsprong in 1834. Het is met ons ‘meegegroeid’ door de afgelopen 185 jaar en ook vandaag de dag nog een onmisbaar materiaal voor onze producties.  

Daartegenover staat dat Ebbers Kozijnen de markt grondig analyseert en innovaties op de voet volgt. We nemen geen overhaaste beslissingen en laten kwaliteit áltijd leidend zijn. Door vele jaren van constante innovatie heeft kunststof - zowel kwalitatief als esthetisch - flinke sprongen gemaakt. Voor ons is het moment nu (bijna) daar om ook kunststof kozijnen te maken. 

Op zoek naar een partner

Toen we zochten naar een leverancier van kunststof profielen, zochten we ook naar een bedrijf dat dicht bij ons eigen gedachtegoed ligt. Dicht bij de visie waarmee H. Ebbers in 1834 ons bedrijf oprichtte:

Goed verdiepen in de wensen van de klant, daarop vakmanschap loslaten, op een dusdanige manier dat de klant aangenaam wordt verrast door het resultaat. 

Zo kwamen we uit bij GEALAN uit Duitsland. Een bedrijf dat innovatie benut om constant kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden. Met het multi-toepasbare kozijnsysteem GEALAN S 9000 NL leveren zij op technisch en op visueel vlak de overtuigende kwaliteit die wij (en u) zoeken.

Volg ons proces

Inmiddels zijn we volop bezig met de bouw van de productielijn voor kunststof. We zijn dan ook trots op het feit dat vanaf begin 2020 zowel houten als kunststof kozijnen onze fabriek verlaten. Volg onze bedrijfspagina op LinkedIn. De komende maanden houden we u op de hoogte van de aanloop naar deze bijzondere mijlpaal. Bijzonder voor ons als bedrijf, maar zeker ook voor onze markt. Ebbers Kozijnen brengt twee uiteenlopende materialen samen onder één dak. Dat proces delen we graag met u. 

Volg de komst van kunststof via onze LinkedIn bedrijfspagina

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.